acasa     despre noi     contact
Amica
;)
;)


  Amenajari la cheie  

   Uneori, cele mai importante momente fericite din viaţa noastră sunt surprinzător de simple.

   Imbogateste-ti viata cu aceste momente fericite  cât de des poti, în scopul de ati multumi inima , cu conţinut şi satisfacţie supremă.

   Fiecare spatiu, fiecare colt al casei este de fapt un mic univers si reflecta o parte din modul de viata si personalitatea noastra. Chiar si obiectelor utilitare sau decorative le putem da o nota personala. Important e sa stim ce si cum sa alegem din multitudinea de oferte existente in materie de design interior. Beneficiind de ajutor specializat, nimic nu este lasat la intamplare, detaliile sunt atent studiate si rezolvate pentru pastrarea echilibrului intregului ansamblu.

   Alaturi de toate elementele de design interior, culoarea, lumina si vegetatia sa constituie factori esentiali pentru inchegarea unei atmosfere atragatoare. Fiecare dintre noi percepe instantaneu forma, lumina si culoarea unui spatiu sau a unor obiecte din acel spatiu.

   Toate elementele auxiliare mobilierului (perdele, covoare,tapiterii, lampi, tablouri,etc) sunt dependente de culoare si lumina. Lumina le poate pune in valoare, iar gama coloristica depinde tot de calitatile luminii

   Aceste elemente auxiliare au calitati functionale, dar si estetice. Rolul lor este foarte important in amenajarea interioara, astfel incat selectarea lor trebuie realizata cu discernamant si cu aceeasi atentie ca si in cazul pieselor importante de mobilier. Textura materialului, rezistenta, culoarea, sunt detalii de care nu trebuie sa uitam, daca vrem sa facem o alegere buna.
Fiecare proiect este gandit in functie de personalitatea, necesitatile si dorintele clientului, dar si de posibilitatile sale financiare.

   O gamă largă de materiale de finisare şi tehnici moderne oferă practic posibilitati nelimitate.

   Desigur, trăim într-o eră cu amestec de stiluri, cum ar fi design arhitectural şi interior, ar fi ciudat de a adera strict la un singur stil, de exemplu: numai la "Modern" sau doar "Clasic". Cel mai probabil, ar fi rezonabil să se utilizeze elemente de mai multe stiluri de design interior.
   Cu toate acestea, în scopul de a combina în mod corespunzător diferite stiluri, trebuie sa avem o idee despre fiecare stil de design şi modul în care aceasta se caracterizează.

   Stilurile istorice s-au dovedit a fi practice, în toate sferele vieţii umane, indiferent dacă acesta este arhitectura, îmbrăcăminte, pictura sau muzica. Prin urmare, oamenii asociază în general acest stil cu luxul, demnitatea şi elitismul.

   
  Galerie fotografii

     

  Ne gasesti si pe: Facebook

  Copyright Amica Toate drepturile rezervate Politica de confidentialitate